Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
De beste toys voor mannen

Van solospel tot samen genieten: De beste toys voor mannen

Seksspeeltjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden onder mannen, omdat steeds meer mensen ontdekken hoeveel plezier en voordelen ze kunnen bieden. Of je nu je solospel wilt verbeteren of je seksleven met een partner wilt oppeppen, er zijn tal van speeltjes die speciaal zijn ontworpen voor de mannelijke anatomie en die je kunnen helpen het gewenste niveau van genot en bevrediging te bereiken.
In deze blog verkennen we enkele van de beste speeltjes voor mannen, zowel voor solospel als voor partnerplezier. Van high-tech masturbators tot prostaat massagers en vibrators voor koppels, we behandelen een reeks opties die tegemoet komen aan verschillende voorkeuren en budgetten. We geven ook enkele tips over hoe je het juiste speeltje voor jou kiest, op basis van factoren zoals materiaal, grootte, functies en veiligheid.
Dus of je nu een seksspeeltjes beginner bent of een doorgewinterde pro, we zetten de beste hulpmiddelen voor jou op een rijtje.

Solo Speeltjes

Voor die momenten dat je alleen vliegt, zijn er genoeg mannelijke seksspeeltjes die je plezier naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Hier zijn enkele van de beste opties om te overwegen:

Masturbators

Masturbators zijn een van de meest populaire soorten seksspeeltjes voor mannen, en met reden. Deze apparaten zijn ontworpen om de sensatie van orale of vaginale seks te simuleren, met behulp van een verscheidenheid aan texturen, zuigkracht en andere functies om een realistische en bevredigende ervaring te creëren. Hier zijn drie van de beste masturbators voor mannen:

  1. Glory Hole Pussy: is een klassiek mannelijk seksspeeltje dat al meer dan een langere tijd bestaat. Het beschikt over een zachte, flexibele huls die is ontworpen om de textuur en het gevoel van echte huid na te bootsen. Een strakke, gestructureerde binnenkant van een levensechte en een realistische opening maken de fantasie werkelijkheid.
  2. TENGA Air-Tech Vacuum Cup:  Gemaakt van Tenga's unieke Air-Cushion Technology en daarom gebruikt dit product geen intern schuim waardoor het hygiënisch is voor hergebruik. De gloednieuwe luchtstroomstructuur zorgt voor een intense zuigsensatie en is zelfs sterker dan de originele Cup Series.
  3. Maiatoys Pipper Masturbator: De oplaadbare multifunctionele masturbator met zuigkracht van Maia Toys biedt 15 vibratie en zuig instellingen. Daarnaast warmt de piper zichzelf op om verwarmende sensaties aan je streelsessie te geven voor een realistisch gevoel.

Als je de geneugten van prostaat stimulatie wilt ontdekken, kan een prostaat massager een geweldige optie zijn. Deze speeltjes zijn ontworpen om de prostaatklier te stimuleren, wat kan leiden tot intense orgasmes en meer seksueel genot. Hier zijn drie van de top prostaat massagers voor mannen:

  1. The P-Wand: De prostaatmassager is perfect voor het stimuleren van de prostaatklier voor krachtige sensaties en orgasmen. Het is hypoallergeen, gemakkelijk te reinigen (vaatwasserbestendig) en volledig vrij van ftalaten. Hij warmt zich op aan het lichaam en heeft een fantastisch levensecht gevoel.
  2. Prostaat Kit Set van 3 Glow in the Dark: De glow in the dark prostaat kit brengt licht in het duister door zijn fluoresecrende  groene details. Met zijn verschillende maten is hij zeer geschikt om te experimenteren en kun je steeds een stapje verder te gaan. 
  3. Nexus Revo Intense: De Nexus Revo Intense is een veelzijdige prostaat massager. Deze nieuwe bijgewerkte versie heeft een 2 snelheden, bi rotatie schacht die zachtjes maar zeker de prostaat masseert terwijl de 6 functie perineum stimulator trilt om je gelijktijdige stimulatie te geven.

Speelgoed voor partnerplezier

Als je je seksleven met een partner wilt oppeppen, zijn er genoeg mannelijke seksspeeltjes die je daarbij kunnen helpen. Van penisringen tot vibrators voor koppels, hier zijn enkele van de beste opties voor partnerplezier:

Cockringen

Cockringen zijn een eenvoudig maar effectief seksspeeltje dat kan helpen je erecties te verbeteren en de gevoeligheid tijdens de seks te verhogen. Ze werken door de bloedtoevoer naar de penis te beperken, waardoor je langer hard blijft en intensere sensaties voelt. Hier zijn twee van de beste soorten cockringen om te overwegen:

  1. Vibrerende penisringen: Vibrerende cockringen zijn een populaire keuze voor veel koppels, omdat ze beide partners extra stimulatie bieden. Deze ringen hebben een kleine vibrator ingebouwd, die kan worden gepositioneerd om de clitoris, perineum, of andere gevoelige gebieden te richten tijdens de seks.
  2. Verstelbare Cock Rings: Verstelbare penisringen zoals de Satisfyer Sniper zijn een geweldige optie als je nieuw bent in het gebruik van seksspeeltjes, omdat ze je in staat stellen om het niveau van druk en strakheid dat je verkiest aan te passen. Deze ringen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elke maat penis, en kunnen worden gedragen tijdens zowel solo spel als met een partner. 

Vibrators voor koppels

Vibrators voor koppels zijn ontworpen om te worden gedragen tijdens de seks, en zorgen voor extra stimulatie voor beide partners. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van je voorkeuren. Hier zijn twee van de top duo vibrators voor mannen:

  1. Satisfyer Endless Fun Partner Vibrator: De Satisfyer Endless Fun is een populaire koppel vibrator die kan worden gebruikt tijdens solo spel en partner spel. Het heeft drie krachtige motoren met 100 vibratie combinaties.
  2. Zalo Aya Vibrator: De Zalo Aya Vibrator is een unieke koppelvibrator die is ontworpen om in de vulva te worden gedragen en zo handsfree stimulatie te bieden tijdens de seks. Het is te gebruiken met app of met afstandsbediening en is een echte luxe koppel toy met een prachtig design.

Anale speeltjes

Als jij en je partner geïnteresseerd zijn in het verkennen van anaal spel, zijn er genoeg mannelijke seksspeeltjes die jullie kunnen helpen dit veilig en comfortabel te doen. Hier zijn twee van de beste soorten anale speeltjes voor koppels:

  1. Kralen en Plugs: Anale kralen en pluggen zijn een geweldige manier om het anale spel te vergemakkelijken, omdat ze meestal kleiner en gemakkelijker in te brengen zijn dan andere soorten speeltjes. Deze speeltjes kunnen een scala aan sensaties bieden en kunnen worden gebruikt tijdens solospel of partnerseks.
  2. Prostaat Massagers: Zoals vermeld in punt 2, kunnen prostaat massagers ook worden gebruikt voor partner genot, omdat ze intense stimulatie kunnen bieden en leiden tot sterkere orgasmes voor beide partners. Gebruik wel voldoende glijmiddel en communiceer duidelijk met je partner over wat goed voelt.

Al met al zijn er genoeg mannelijke seksspeeltjes die je kunnen helpen je solospel te verbeteren of wat opwinding toe te voegen aan je partnerseksleven. Wees niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen, en vergeet nooit om communicatie, toestemming en veiligheid voorop te stellen.

Hoe kies je het juiste speeltje

Wanneer je een mannelijk seksspeeltje kiest, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals materiaal, grootte, kenmerken en veiligheid. Hier volgen enkele tips om u te helpen het juiste speeltje voor uw behoeften te vinden:

Overwegingen voor solospel 

  1. Materiaal: Zorg ervoor dat het speeltje gemaakt is van lichaamsveilige materialen zoals siliconen, ABS plastic of glas. Vermijd speeltjes die ftalaten of andere schadelijke chemicaliën bevatten.
  2. Grootte en vorm: Let op de grootte en vorm van het speeltje, en of het comfortabel is om langere tijd te gebruiken. Als je nieuw bent in het gebruik van seksspeeltjes, wil je misschien beginnen met iets dat kleiner en eenvoudiger is.
  3. Kenmerken en functies: Denk na over de kenmerken en functies die je wilt in een speeltje, zoals vibratie, zuigkracht, of textuur. Zoek naar speeltjes met instelbare instellingen zodat je je ervaring kunt aanpassen.

Overwegingen voor partnergenot

  1. Communicatie met uw partner: Voordat u een seksspeeltje met een partner gebruikt, moet u duidelijk communiceren over waar u zich allebei prettig bij voelt en wat u wilt proberen. Zorg ervoor dat je een veilig woord of signaal hebt voor het geval je moet stoppen of afremmen.
  2. Eigenschappen en functies: Overweeg de kenmerken en functies van het speeltje, en hoe ze het plezier van je partner en dat van jezelf zullen vergroten. Zoek naar speeltjes die ontworpen zijn voor gebruik tijdens de seks, zoals vibrators voor koppels of cockringen.
  3. Materiaal en veiligheid: Net als bij solospeeltjes, zorg ervoor dat het speeltje gemaakt is van lichaamsveilige materialen en vrij is van schadelijke chemicaliën. Controleer voor eventuele instructies of waarschuwingen op de verpakking, en volg ze zorgvuldig.

In het algemeen gaat het er bij het kiezen van het juiste mannelijke seksspeeltje om iets te vinden dat voor jou en je partner comfortabel, plezierig en veilig aanvoelt. Wees niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen, en geef altijd prioriteit aan communicatie en toestemming.

Conclusie

Mannelijke seksspeeltjes kunnen een geweldige manier zijn om je plezier te vergroten en wat opwinding toe te voegen aan je seksleven, of je het nu alleen gebruikt of met een partner. Van high-tech masturbators tot prostaat massagers en vibrators voor koppels, er zijn genoeg opties om uit te kiezen die inspelen op verschillende voorkeuren en budgetten.


Bij het kiezen van een mannelijk seksspeeltje is het belangrijk om factoren als materiaal, grootte, functies en veiligheid in overweging te nemen. Zorg ervoor dat je een speeltje kiest dat gemaakt is van lichaamsveilige materialen en vrij is van schadelijke chemicaliën, en dat je duidelijk met je partner communiceert over wat goed voelt en wat je wilt proberen.


De sleutel tot een optimaal gebruik van mannelijke seksspeeltjes is een open geest en zin voor avontuur. Of je nu je eigen lichaam verkent of plezier deelt met je partner, er zijn geen grenzen aan de manieren waarop je je genotspotentieel kunt onthullen. Dus ga je gang en probeer iets nieuws - je zou wel eens verbaasd kunnen zijn over het genot.

Vorig artikel De ultieme gids voor prostaatspel: Speeltjes en technieken voor fantastische orgasmes
Volgend artikel Threesome day: Een verkenning van liefde en intimiteit

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden